Mijn naam is Erica Bakker. En ik ben De Pilatesjuf. Aangenaam! ;-)

Een aantal jaar geleden lieten blessures mij verplicht even stoppen met krachttraining en bootcamp. De fysio raadde mij aan Pilates te gaan doen. Ik vond een sportschool in Weesp. De kennis en humor van de juf raakte mij - ik werd verslaafd. Na precies een jaar vroeg diezelfde juf mij of ik voor haar in wilde vallen tijdens haar vakantie. Ik stierf zeven doden, maar zei volmondig JA. Ik voelde dat deze beslissing meerdere deuren zou gaan openen. En wat voor deuren!

Na het behalen van de Perfect Pilates I & II opleiding, zocht ik verdieping. Verdieping in de oefeningen, verdieping in het lesgeven. Ik kwam bij Melanie Wientjes terecht en bij haar volgde ik de Authentiek Pilates Essentials en Pro opleiding en diverse workshops. En wow.... Haha. Ik denk dat ik mijn roeping heb gevonden.

Deelnemers de oefeningen dusdanig uitleggen dat er een 'aha!' moment volgt en uiteraard de mens zélf niet vergeten, vind ik geweldig. De lessen triggeren body, mind en spirit, het is meer dan alleen maar het uitvoeren van bewegingen. Véél meer dan dat! Mijn luchtige manier van lesgeven en Amsterdamse humor trekken je er doorheen. Heerlijk een uurtje uit je hoofd en ín je lijf. En je wordt er nog sterker en soepeler van ook! Als ik door míín enthousiasme en passie jóu aan het bewegen krijg, is mijn missie geslaagd.

Het lijkt me leuk je een keer te ontmoeten.

Liefs,

Erica