Wat we doen

Pilates - dat is toch een soort yoga?
Nee joh! Tijdens een Pilates les leer je om je dieper gelegen spieren te activeren. Het is een ketentraining waarbij je hele lichaam wordt geprikkeld. Hierdoor worden overbelaste spieren ontlast en verwaarloosde spieren geactiveerd en versterkt. Het is dus niet zweverig of spiritueel, het is juist heel erg functioneel. Zie het als (preventief) onderhoud van je lichaam.

Online (interactieve) lessen
Online lessen zijn toch statisch en saai...? Of is het mogelijk om een les te volgen zoals je die ook in een zaal zou doen..?
JA! Via het online platform ZOOM kun jij vanuit jouw huis- of studeerkamer een interactieve Pilatesles volgen. Jij ziet de juf, de juf ziet (en corrigeert ;-)) jou.

Max. 6 deelnemers per les, dus je krijgt misschien nog wel meer aandacht dan normaal in een zaal! Het enige wat jij hoeft te doen is de ZOOM app te downloaden op jouw laptop en te zorgen voor een matje (liefst een wat dikkere), flesje water, klein kussentje en een rustige ruimte in je huis. De juf leidt je er verder doorheen.  

Ben je nieuwsgierig geworden? Check het lesaanbod en meld je aan voor één van de reguliere lessen.

Privé (duo) lessen
Het is mogelijk om live lessen van de Juf te volgen. Face to face, gewoon, weer lekker ouderwets samen, en op gepaste afstand. De zolder van Het Karveel is omgebouwd tot een prachtige, lichte en fijne Pilates studio. De studio biedt plaats aan max. 2 deelnemers. Eigenlijk dus Personal Training, maar dan met z'n tweetjes. Als je samen komt, betaal je nu ter introductie maar 15 euro per persoon per les. Uiteraard is privé training ook mogelijk. Wil je meer informatie of een proefles inplannen? Stuur de Juf dan een berichtje.