Wat ze doet

Pilates - dat is toch een soort yoga?
Nee joh! Tijdens een Pilates les leer je om je dieper gelegen spieren te activeren. Het is een ketentraining waarbij je hele lichaam wordt geprikkeld. Hierdoor worden overbelaste spieren ontlast en verwaarloosde spieren geactiveerd en versterkt. Het is niet zweverig of spiritueel, het is juist heel erg functioneel. Zie het als (preventief) onderhoud van je lichaam en daarbij vergroot je ook nog eens je lichaamsbewustzijn!

"In ten sessions you'll feel the difference. In twenty you'll see the difference. In thirty you'll have a whole new body!" - Joseph Pilates.

Met bovenstaande quote sloeg Joseph Pilates de spijker op de kop. Authentiek Pilates doe je niet 'ff een paar keer tussendoor'. Als je na het volgen van een proefles nieuwsgierig bent geworden wat Pilates verder voor jou kan betekeken, spreek je samen met de Juf een termijn en een persoonlijk doel af. Kracht en souplesse opbouwen in je lichaam lukt niet in twee weken: het is wel een commitment.


Je start met de basis oefeningen en maakt kennis met de techniek, wat in ogen van de Juf eigenlijk meer het creeren van lichaamsbewustzijn is. Afhankelijk van hoe lichaamsbewust jij op dit moment bent, heb je daar een x-aantal lessen voor nodig. Als je een aantal lessen hebt gehad en de oefeningen gaat snappen wordt het pas écht leuk. En dan kun je gaan bouwen.. Intensiteit opvoeren, zwaarder trainen, naar het volgende level oefeningen.

Small Group Training (live) in Muiden*
- Dinsdag, 9h00
- Woensdag, 9h15
- Woensdag, 20h45
- Vrijdag, 10h00

Deze les biedt plaats aan max. 8 deelenemers, puur om de individuele aandacht te kunnen waarborgen. Vol = vol (of wachtlijst).

*Voordat de Juf je 'loslaat' in één van haar groepen, is een 1:1 intake verplicht. Tijdens dit uur legt de Juf jou de basis uit en wordt de doelstelling voor in de groepstraining bepaald.

Let op: Bij voldoende deelnemers bestaat tevens mogelijkheid tot het opstarten van een nieuwe groep. Bij interesse stuur je de Juf een berichtje voor meer informatie. Vermeld in dit berichtje graag jouw voorkeursdag/tijd, dan kijken we wat we kunnen doen.


Personal Training en Duo lessen
De Juf is op haar best tijdens een face to face les. Gewoon, lekker ouderwets samen doch op gepaste afstand. Op Het Karveel in Muiden train je op de bovenste verdieping in een prachtige, lichte en fijne Pilates studio. De studio biedt plaats aan max. 2 deelnemers.

Online (interactieve) lessen
Online lessen zijn toch statisch en saai...? Of is het mogelijk om een les te volgen zoals je die ook in een zaal zou doen..?
JA! Via het online platform ZOOM kun jij vanuit jouw huis- of studeerkamer een interactieve Pilatesles volgen. Jij ziet de juf, de juf ziet (en corrigeert ;-)) jou.

Max. 8 deelnemers per les, dus je krijgt misschien nog wel meer aandacht dan normaal in een zaal! Het enige wat jij hoeft te doen is de ZOOM app te downloaden op jouw laptop en te zorgen voor een matje (liefst een wat dikkere), flesje water, klein kussentje en een rustige ruimte in je huis. De juf leidt je er verder doorheen.  

Ben je nieuwsgierig geworden? Check het lesaanbod en meld je aan voor één van de reguliere lessen.


Meer info...?
Ben je nieuwsgierig naar het 8-weken VIP programma? Wil je meer informatie of een proefles inplannen? Stuur de Juf dan een berichtje.