TARIEVEN


ONLINE & INTERACTIEF

1. Abonnement 1 x per week = €37,50,- p.m. (slechts €8,62 per les*)
2. Abonnement 2 x per week = €65,- p.m. (slechts €7,47 per les*)

- Abonnementen lopen per kwartaal en worden automatisch verlengd.
- Opzeggen kan tot twee weken vóór aanvang van een nieuw kwartaal. (De Juf stuurt je tegen die tijd een mailtje ter herinnering!)
- Betaling per maand vooruit middels een Tikkie.
- Verplaatsen van een bevestigde les kan tot 24 uur vóór aanvang, anders komt deze te vervallen. (Stuur de Juf bij verplaatsing ajb een appje.)
- Max. 6 deelnemers per les; vol = vol. Noteer je naam op de reservelijst; mocht er een plekje vrijkomen dan bericht ze je zsm.
- In combinatie met één van bovenstaande abonnementen kun je op verzoek ook extra losse lessen volgen á €10,- per les. Deze lessen worden achteraf per Tikkie met je abonnement in rekening gebracht.


Hoe werkt het?
Zorg ervoor dat jij de ZOOM app hebt gedownload op jouw laptop (duurt max 10 min). Het liefst heb je een wat dikker fitness matje dat horizontaal in beeld ligt, een flesjwater bij de hand, plus evt. een klein kussentje en lig je in een rustige ruimte in jouw huis. Als je het lastig vindt om met uitgestrekte benen rechtop te zitten, zorg dan ajb voor een opgevouwen badlaken dat je als 'stutje' onder je billen kunt leggen.
Je kunt jezelf per maand vooruit aanmelden in het lesschema voor de lessen die jou het beste uitkomen. De Juf stuurt je vervolgens bevestiging dmv een link naar de desbetreffende ZOOM-meeting.


Proefles online
Proefles online = €9,50 euro p.p.
Laat de Juf weten op welke dag/tijd jij graag mee wilt doen aan een les door een mail te sturen naar depilatesjuf@gmail.com of een appje naar 06 - 104 17 320.
Vermeld in jouw bericht ajb of al ervaring met Pilates hebt en/of je met eventuele blessures kampt. Na een kleine intake stuurt de Juf jou vervolgens een Tikkie. Na betaling van het lesbedrag ontvang je een agenda uitnodiging met link naar de ZOOM-meeting.

DUO LIVE TRAINING - *ACTIE TARIEF *
15 euro p.p. per les.
(Max. 2 deelnemers per les, op locatie in Muiden. Je brengt een vriend(in) of buur mee naar de les, of je zoekt samen met de Juf naar een geschikt sportmaatje. Samen prik je een datum in de agenda.
Stuur je een mailtje voor meer info?)

PERSONAL TRAINING
37,50 euro per les.
(Les is in principe gebaseerd op één persoon en op locatie in Muiden. Als jij op één of andere manier niet naar de Juf kunt komen, kan de Juf uiteraard ook naar jou toekomen. Wil je liever een privé small group training? Ook dat is mogelijk. In alle gevallen stuur je de Juf een mailtje of bel je haar voor meer informatie.)